Láska
L je lék na trápení,
každý si svůj život cení.
A je album plné vzpomínek,
svět bez záminek.
S je smutek, který bolí,
každý si svou cestu zvolí.
K je kousek místa v srdci,
na co? Na lásku přeci.
A je amulet pro štěstí,
touhou se do nebe vznésti.
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: come-past, Belmon
Komentáře (0)