Maják
Jsi první moje myšlenka
i poslední , když dlouhý den zas končí .
Proč mezi nás č a s rozlil
to rozbouřené m o ř e ?
Na loďkách naděje se
naše s r d c e přiblíží
naše d u š e zatouží
naše p o h l e d y obejmou
naše r u c e roztrhne krutá vlna !
Toužíme doplout do přístavu
kde vlny hladí i zakázanou lásku .
Hledáme maják
kde najde naše láska odpuštění .
Je krásná , věřím že hřích to neni !
Přečteno 402x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, kikis, Fighting Dreamer, Lilly Lightová, zzlatý, jedam, 6thSun, WhiteSkull, Jin, vodnař, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)