Volnost mu dej,
o lásku nežádej,
na kolena nepadej.
Já vím je těžké mít někoho rád,
když lásku ti nechce opětovat.
17.03.2008 13:36:00 | igniss
ST je za obsah, ale jinak je to tak nějak smutná básenka. Mno, když víš, že Tě nemiluje a miluje jinou, je marný boj, pač vynucovat si lásku a jistým způsobem si o ňu jakoby prosit ... nevím, já bych se tak neponižovala. "Máš rád jinou, jdi za ni a buď šťastný, já přeci mohu být také šťastná" Znám to a moc dobře, stalo se mi to a boj byl k ničemu, dnes vím, že jsem to měla udělat dávno, ne se tak dlouho trápit a mučit. Člověk by pak ještě mohl udělat věci, či chyby, které nende vrátit, vzít zpět, které by mu mohly ještě více ublížit a nést si třebas i následky do budoucna. Já vím, že je to moc těžké, ale vždycky se nande někdo, kdo nás bude mít rád, ať už je to kdokoliv. Také jsem nevěřila ... Mno, nechám teho, to je na dlouhé lokte. Přeji mnoho štěstí.
16.03.2008 15:15:00 | NikitaNikaT.