Letní Monzun
Spal moji kůži na popel
Dotáhni mě na hranici
/možností/
Žílou budu tisknout pražce
Čekání na letní monzun
Uprostřed pole s mákem
Po kolena v blátě
Křičím k nebi
S výčitkami určenými
Tobě
Poezie s maskou
Ticha
Kterou neprohlédneš
Jízdenkou do města duchů
Omluvy nepomůžou
Chutná líp?
Hlasy v hlavě
Neumlčíš ránou
/jako mě/
Jsem na Druhé straně
/i bez čar na rukou/
...A pořád čekám
Na letní monzun
Přečteno 585x
Tipy 28
Poslední tipující: Noc17, Lukáš Rymeš, 11477, jedam, Paralelní možnosti, Ishtar, jitro, night.rainbow, Simísek, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)