Anotace: Přijďte
Kdo chce všechno, nemá nic, kdo nechce nic, má všechnoh, já chtěla všechno, nemám nic, teď nechci nic, nemám nic, jsem přímá úměra.
Kecám!! :D
Promiň. Já vím, je to vážná věc. Nesměju se, jen nutím k nadhledu, který sama občas postrádám.... Nezlob se na mě... prosím... prosím... PROSÍM!!!
... děkuji ;)
23.03.2008 20:09:00 | Já Esther Ruth
MOžná by to chtělo polevit v touze... Ono to všechno přichází když to (už) nečekáme...
:-)
17.03.2008 21:42:00 | La Suneteto