Samota
Kašlu na tenhle hnusný svět,
vždyť mohl být jak krásný květ.
Proč se snažit o lásku,
kdež-li nemám žádnou krásku.
Už nemám chuť doufat dál,
samoty jsem se vždy bál.
Co mám dělat s Vámi ženy,
když tu stojím bez odměny.
Samota, ach ta samota,
ta mi hlavu stále motá.
Tak už nevím co je špatně,
toulám se světem bezdůvodně…
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: mysicka55, jesterka, Alan Black, Hippodamie, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)