Anotace: Nezáleží s jakou intenzitou zvuku si pískáš. Stejně tak nezáleží, jak moc tlačíš na pero, když píšeš na papír...Výsledek je úplně stejný...
"Když s básněmi jsi všechny noci sám...".."Jsou knihy k líbání" - na to Holan...
10.06.2008 21:46:00 | Andrea Vatulíková