"My"
Láska prý lásce stačí,
najdou se ovšem i tací,
co vysávají z tebe sílu,
k tomu ještě chtějí víru.
V "NÁS"
Jenže, kdo jsme my??
Prý ty a já.
Promiň, ale musím být teď svá
Pod tvým "My" jen Já se skrývá,
a mě do hlavy se vrývá,
když za sluneční záře,
sypeš výtky do mé tváře.
Řekla jsem STOP,
ty ses divil,
obličej jsi při tom křivil,
věř mi, už nebude níc víc...
...tak PIC!
Přečteno 487x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Janetee, jesterka, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)