Protimluva
Anotace: ...jo, vědět tak co chci a co chce on...
Do ruky hůl,
do rány sůl,
srce jen půl...
Na chvíli stůj.
Své srdce mám
ztracené tam.
Co bude dál?
jsi ještě sám?
O tobě sním,
mezi námi zdím.
Já tě tak chci....
k čertu už jdi...
Přečteno 684x
Tipy 4
Poslední tipující: veronicie, Psavec, Bíša
Komentáře (0)