Jak dál?
Anotace: ....napsala jsem při hodině češtiny v únoru....čekám na komentáře
Stát nad propastí žalu
a nevědět co dál,
snad skočit nebo
pokračovat v žití?
Život je bol, strach a klam,
smrt a nevědomost vysvobození.
Když skočím všechno skončí
a po navrácení k životu se opět trápit?
Přejít vše s úsměvem mi všichni radí,
ale já už těch rad a vás mám dost!!!
Raděj rychle všechno skončím a,
a půjdu volně létat jako pták...
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: jesterka, Rhiannon, Game, Psavec, Simísek, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)