Stýská se mi
Stýská se mi lásko,
proč jsi mi utekla?
zdála ses mi tak blízko,
čeho ses zalekla?
Jeden pohled na tebe,
krása očí jasných tvých,
tvé dokonalé fotografie,
cituji ve slovech svých.
Stále hledám důvody,
nevím, je to asi jedno,
slzy mých jsou potoky,
proč cítím tvoje teplo.
Ten divný pocit mít chci dál,
jak motýlky mít v žaludku,
nikdy bych se tě nebál,
když ztratím tuhle potuchu.
Teskem křehne moje srdce,
když pomyslím na tvou tvář,
podmanila sis mě velmi lehce,
chci obdivovat tvé lásky zář.
Stýská se mi, proč nevím,
že se zalíbím, v to doufám,
jako hlupák se stále jevím,
tebou si přeji být milován.
Přečteno 747x
Tipy 1
Poslední tipující: mysicka55
Komentáře (1)
Komentujících (1)