Tančíme....
Anotace: jsi mým tělem, mým snem, mou touhou, mou zkázou
Raz dva tři
jsi mým valčíkem
s pošlapanými prsty
piruety touhy
dva dva tři
jsi ladností mého těla
s rukou v ruce
záchvěvy rozkoše
raz dva tři
jsi melodií mého srdce
s váhavými tóny
mráz po zádech
dva dva .....
došly tóny ticha
jsi mojí záchranou
v letní bouři
v blescích můj přístav
jsi pohlazení
mezi ranami biče
v tmavé noci
plné děsů
jsi mým světlem
raz dva tři
v občasných výpadcích
s potrhaným srdcem
já....
MILUJI TĚ...
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě Zuzana, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)