Platím draze
Naší láskou
sady kvetly.
Až do nebes
my spolu vzlétli.
Krásný
byl ten čas.
Přeji si,
ať je zas.
Snili jsme spolu
o životě.
Milionkrát opakované:
Miluji Tě!
Poté už to
byla jen fráze.
Za hádku,
zaplatil jsem draze.
Ztratil jsem vše,
život i štěstí.
Miluji Tě,
umírám se ctí….
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)