Zlomené srdíčko
Anotace: Rozchod s přítelem byl jedním z nejhorších chvílí v mém životě.
Chvíle krásný,
zmizeli jak sen.
V citech to bylo jasný,
ale malá chybička jen.
Ten člověk můj milí,
a několik polibků za den.
Náhle to však zmizí,
a mě trápí o něm sen.
Srdíčko bolí,
je zlomené.
Proč city mizí?
A já píšu jak je mé srdce bolavé.
Asi ho pořád miluji,
opakuji si stále.
Když ho vidím slzička se vyrojí,
a miluji ho dále.
Pořád ho miluji,
bude mě chtít zpátky?
V depresi nože maluji,
odloučím se od něj taky.
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Jahodová kopretina, jesterka
Komentáře (0)