láska a květina
láska a květina
bezstarostně voní
na louce pěšina
někdo jde po ní
květina zavoní
a on ji trhá
květ náhle uvadá
láska pryč zdrhá
láska a květina
sami si stačí
vždyť dravčí oči
stále se mračí
láska co v květu je
nedá se darovat
můžeš ji pohladit
na plátno malovat
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, excited, labuť, Elizabeth-Lili, estrellita
Komentáře (3)
Komentujících (3)