Děvčátko, staneš se ženou - zakrátko
Anotace: Báseň inspirovaná písní Urge Overkilla .. ostatne posudte sami :o)
Den pomalu skomírá
a noc je stále blíž,
hlava činnost předstírá
a nevíš zda-li bdíš.
Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.
Šaty z tebe stékají,
ty nenaděláš nic,
výčitky tě bodají,
jak když trhá tě tucet lvic.
Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.
Nohy se ti roztáhly
a hlava se ti zamotá,
jako by tě odtáhly
do stoky špíny života.
Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.
Probouzíš se beznadějná,
nahá do krutého rána.
Teď již ale nejsi stejná,
teď již ale nejsi panna.
Děvčátko,
již nejsi víc mamčino děťatko
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, jesterka, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)