Jen pro tebe lasko
Když se mi podivíš do očí,
Co v nich tvé vidí?
To jak moc tě miluji,
Jak se po každé zachvěji?
Udělám pro tebe cokoli,
Abychom to vydrželi,
Myslím tím spolu,
A to bez hádek a v klídku.
Jsem totiž tebou posedlá,
A to úplně celá,
Tvůj dotek mě rozpálí,
A obětí vždy roztaví.
Jsem z tebe hotová,
Po tvé vůni šílená a dychtivá,
Když si semnou jsem v ráji,
Bez tebe v háji.
Tak mě miluj,
A neslibuj!
Přečteno 765x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)