I sny jsou krásné...
Anotace: ... a o lásce obzvlášť.. :-))
Podivnost krásných tónů..
A Tvoje ústa k tomu..
V dálce slyším zvuk zvonů..
Nese je vítr domů..
V krajině srdce..
Jak struny harfy..
Myšlenky na Tebe..
Vlní se..
A Tvoje dlaně..
Když mého těla..
Dotknou se..
Touha rozezní se..
Na rtech ulpěla..
Chuť mléčné čokolády..
Když se jich dotýkám..
Vznáším se..
Teď a tady..
Ztrácím i nacházím se
v obětí Tvém..
To je to, co mě sytí..
To je to nádherné..
Ač jenom snění..
Přec kouzelné..
Přečteno 513x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Morgenstern, ona, 0-0, Lota, kavec, Taog, zena, mourovatákočka, STIMPRE, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)