Vracím se

Vracím se

Anotace: Co bylo, bylo... A už nemůže být...

Na životních křižovatkách
Kde vždy chyběly semafory
Vracím se v myšlenkách
Tobě navzdory
Vracím se o pár roků zpět
Kdy svět
nebyl jen zelený, červený, oranžový
Kdy znala jsem každý krok nazpaměť
Kdy nebála jsem se ho udělat
Tak jako dnes
Vracela jsem se už tisíckrát
Ale dnes poprvé cítím
Nejsem sama, kdo se vrací
Dáváš mi to i náležitě znát
Tak se opři, jako ses opřel tolikrát
Zab mě, jak zabils mě už mnohokrát
Potop mě v ohni hříchů našich těl
Zmraz mě horkou vášní našich rtů
A než znovu řekneš, že jsi můj
Zavzpomínej se mnou
Zalituj
Bylo to krásné
Bylo...
Autor unstoppable, 19.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: vapiti, jedam, Vlk v rouše, qpal, jesterka, danaska, Monsignore, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné, oslovilo mne to.

19.03.2008 14:53:00 | danaska

skvěle napsané...

19.03.2008 10:41:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí