Znovu a zas
Znovu do prázda se probouzím
znovu mne zahaluje ten stín
a já nevím co s tím!
Znovu vidím tmu kam se podívám
znovu a opět jsme zůstali každý sám
ale já tě postrádám!
Znovu se uzamkla má brána
znovu jsem zůstala v nicotě sama
a na rameni mi lká bílá vrána.
Znovu ztratila jsem křídla
znovu se ta hříšná myšlenka mihla
otázka zotpovězena být mohla!
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)