Zapomenout II
Anotace: Pokračování k básničce Zapomenout.
Zapomenout je čím dál těžší,
potkám ho na chodbě - srdce se rozbuší.
Zahlédnu úsměv kouzelný,
a obličej pohledný.
Náhle však svět je pro mě smutný,
rozejít se bylo nutný.
Čas to snad zahojí,
a srdíčka roztají.
Najdu snad lepšího,
krásného a milého.
Srdce bude mít dobré,
šťastné, milé a hodné.
Komentáře (0)