Dlaně bez tebe
Anotace: já vím, jsem sentimentální... ale co s tím nadělám?
Už zas mě bolí dlaně
Koušu se pod kůži
abych nenechala stopy
v nichž by někdo rozeznal
jak moc voní noc poránu
Už zas mě bolí dlaně
Jsou věci jež nehoří
třeba děti děti za tmou pokoje
děti mého osamění
tiché bezesnoví
Už zas mě bolí dlaně
Kousek po kousku
cupuju tvé tajné oči
ten pohled za mými víčky
na tvou neexistenci
Už zas mě bolí dlaně
Možná vůbec nejsi
tak absurdně bodá ticho
a prýští z ran
jako když polkneš včelu
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, její alter ego
Komentáře (0)