Pro lásku
Pro růži,
obětoval bych dech.
Do nebe,
letěl bych na křídlech.
Pro polibek,
nechám se spálit.
Jen prosím,
nikdy se nesmíš vzdálit.
Pro něhu,
klidně mě mučte.
Do uší,
jak chcete mi hučte.
Však láska,
ta mě ochrání.
Hodně je boje,
k jejímu získání.
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Belmon, Marfuša, labuť, come-past
Komentáře (2)
Komentujících (2)