Pravda pro nikoho
Zaschlá špína na lidech
v bolesti, kterou znáš i ty,
pravda není vždy jen pravdou,
kdo zná Tě lépe?
Netrpělivost není lék
slzy tvé jsou darem
z dětství a naděje pro dnešní den
promarníš život, neb jen svůj sen!?
Nenávist vkročí do tvých dnů
hadem bude mé jméno
zítra jest už pozdě
zahrán pravdu před hlubokou propastí
v slabých rukou se láska neudrží
odvaha nám chyběla...
Svou páteř již narovnej
okem zhlední slunce
vyhýbej se stínu
ať krásnou kůži máš
jako já...
Přečteno 456x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Bohém z Pernštejna, Bíša, anatantal, Traci, NikitaNikaT., Belmon, Oči
Komentáře (4)
Komentujících (4)