Zapomenout III
Anotace: Další díl k básničce Zapomenout
Jak to asi bude dál?
Dnes jsem před ním utekla,
nemyslím že city hrál.
Skoro jsem před ním ucukla.
On maturoval,
a měl na sobě kvádro.
Kdyby mi ještě jeden polibek daroval,
rozhodně by mi to nebylo jedno.
Prohodili jsme slova o ničem,
a já pomalu zapomínám.
Srdce jsem zamkla klíčem,
a ten do obálky dávám.
Obálku schovám,
tam ji nikdo nenajde.
Srdíčko nikomu nedám,
za čas roztaje.
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)