Anotace: Niekto musí ísť do pracovného procesu Niekedy na tom lepšie aj kone sú...
Tak si čtu...
a přemýšlím,
proč se ptáš?
Jako když prvně
v životě svíčku zhasínáš...
Což...nepoznáš?
;o)
25.03.2008 18:22:00 | Cecilka
udělalo se mi při čtení krásně.pomalu mi ty verše zavoněly hlavou, jako když zaleješ čaj.jseš dobrej.rozhodně si tě trochu přečtu.
20.03.2008 22:04:00 | kulishak
na poslední řádek nestačí buď má představivost nebo slovenština... :o)
ale stejně se mi to líbí, zrovna mi tu hraje Hapka a sedí to a roboti píšou - my CUP of tea :o)
20.03.2008 19:34:00 | hanele m.