Splynutí
Anotace: když dva jsou jeden....
I slunce pohasne,
bledá je jeho tvář.
Před ohněm touhy
ty poklekáš před oltář.
V posvátném tichu
tu o radu prosíš
a břemeno přetěžké
na srdci nosíš.
Plameny vášně
v tvých očích už hoří
a pod tíhou pocitů
hradby se boří.
Když v noci na nebi
hvězdy se zablýsknou,
dvě žhavá těla pak
k sobě se přitisknou.
Na vlnách rozkoše
zvolna se unáší,
oba si berou,
co láska jim přináší.
Ve svitu měsíce
dvě duše splynou
a zpěvy andělů
ze tmy se linou.
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, estrellita, Varda
Komentáře (0)