Jo, chápu. Stejný, když přijdu v jednu ráno z práce doma ani noha....jsem utahaná, ale spát se mi nechce...tak sedím a poslouchám vteřinku, jak si tiká a není tu nic, nikdo...
21.03.2008 08:33:00 | Veru
Skvěle napsané! Ačkoliv zobrazuješ smuteční pocity, které známe ( bohužel).
Moc povedené dílo.
21.03.2008 07:07:00 | come-past