Spoutané srdce
Anotace: Láska stojí i za trochu smutku.
Za koho hlavu do oprátky dáš?
Když,srdce všude kolem mlčí,
utopené v bažinách.
Tvé srdce spoutali a drží nad ním stráž!
Duše roztříštěná na sklíčka,
však nezhasíná.. přez hlídky,
tlustý zdi, přez světlo sluníčka,
pronikne k tobě moje zář.
Poraněné srdce,okouzlený zrak,
lží,bolestí potříštěná slova,
pravda trvá a ne naopak,
vodou živou,křištálovou omyjí se znova.
Uvolni srdce z těžkých okovů,
mé srdce,co na dlani se krčí..
..........čeká...
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)