Už toho bylo dost...
Proč tolik srdce mé
proč trháš na kusy
není to zbytečné
proč tyhle pokusy.
Upřímnost chybí Ti
a schopnost vyznání
a jestli on schází Ti
pak učiň to doznání.
Nezkoušej srdce mé
jestliže zlomí se
pak Tvojí duši zlé
moc krutě pomstí se.
I já tak umím žít
jak ten nejistý v návratu
i já umím využít
tu Tvoji samotu.
Na krátko přijít jen
tak vzácným se udělat
splnit si jen svůj sen
a s Tebou se milovat.
Tak nechci dále žít
krást chvilky v objetí
a nic nikdy neřešit
a odmítat oběti.
Nás nelze srovnávat
není tu podoba
tak už si přestaň lhát
Ty nejsi tu pro oba.
Vladyka 03 08
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Myrja, danaska, NikitaNikaT., takova, Šerák, Belmon
Komentáře (5)
Komentujících (5)