Anotace: laska je ponížení - - - - - -
myslím... to záleží podle zkušeností a povahy člověka... jak to kdo bere. ale já vím, co to je, když je láska ponížení. a zčásti to tak pořád beru. čili velice rozumím.
03.03.2009 20:40:00 | Já Esther Ruth
hani, to cos ted placla je blbost... laska neni opravdova a neopravdova..laska je laska... nekdy ponizeni, nekdy stesti...
28.01.2009 18:40:00 | embryo v hlave
jo,tak tohle se mi líbí!ponížit se pro ní..a pak se smát ponížení,což je další..hezké..mě se to vážně líbit..
22.03.2008 12:31:00 | W.Ginny
laska dostává na kolena kdekoho, za to se stydět nemusíš.... to se "prostě stává"... horší je se zvedat...to ž usí někdo pooct
21.03.2008 13:21:00 | stmivani.na.lepsi.casy
dostava nas to na kolena... jak jedna knizka... urazeni a ponizeni... ale ten smich... uz ponizuje nekoho jinyho, v nas.
21.03.2008 12:03:00 | mattoni.uz.neni