Vyvrací a káže...
Chřadne duše provinilá
mezi ostatními shnilá
nevnímá už slova milá
jen ticho hlasitě bující
kolem cizí tváře plující
němá ústa mluvící
ústa hořce prolhaná
k slzám mlčky dohnaná
něha vážně přehnaná
něha co duši sváže
když na city tiše se táže
pak vyvrací a káže
káže lásku
vyvrací cit
drží na vlásku
nejtenčí nit
maluje vrásku
ubírá klid...
Přečteno 375x
Tipy 33
Poslední tipující: Martin Šimeček, kejtyyy, kroužek, Martinecka23, saigonek, brooklyn, Certain Expiry, Maro Deives, STIMPRE, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)