Jak dlouho?
Jak dlouho,milovat se budeme,
v tomto životě,co se stane,
jak dlouho,hledat se budeme,
v bludišti stínů,ulicích prázdných,
milujeme se v parku,
dva ztracení,
dvě tváře,
žijeme okamžikem,
oči živé,
oči prázdné,
oči plné života,
oči plné smrti,
však víry…
víry v lásku…
ať to přijde,
co přijít má,
spolu tu budeme,
držet se za ruce...
vystřeli už slyšíme,
z dálky burácí hromy,
bombardéry přilétají,
na to šedé město,
kde spolu jsme,
svůj příběh jsme prožili...
jak dlouho nám zbývá….
Přečteno 326x
Tipy 15
Poslední tipující: Alain, Game, Rayzz, Bíša, NikitaNikaT., Robert Thomas, Princezna.Smutněnka, Severka, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)