Anotace: Papírový růže, ukřižované na stěnách maringotek...taky sněhulák, zakletý do skleněné koule...a...člověk, na kterého jsou všechna slova světa málo...
já jsem přemýšlela, kdo je zhasíná. znám lampáře který rozsvěcí lampy. ale na hvězdy tohle asi neplatí.... uááá... ach jo... velmi čarokrásná báseň je to.
02.04.2008 17:03:00 | Já Esther Ruth
Sliby chyby.. Promočené buřinky ze včerejšku se ztácejí pod cylindry dneška, kdo ví, kde leží to Dno a jestli zpod krempy zítra zase vyjde sunce*__ Aby vysušilo hladiny pod prýmkem...
Smutnokrásníš, Zuzí
23.03.2008 14:09:00 | prostě Zuzana