Pro tebe ...
Anotace: Ten, komu ta báseň patří, si ji určitě najde
V každém svém okamžiku
cítím tvou přítomnost.
Jsi stále po mém boku
a píšeš mou budoucnost.
V každičkém svém pohledu
vidím tvou krásnou tvář.
Jsi vše, co věrně miluju
a věřím v tvou svatozář.
Cítím, že jsi mým životem,
mou jedinou cestou ke štěstí.
Přeji si, abys stále byl mým přítelem
a spolu abychom prošli věčností.
Přečteno 812x
Tipy 1
Poslední tipující: Ette
Komentáře (0)