Srdce bolavý
Milovat opravdu?
To se nedá.
Proč má láska
byla šedá?
Proč nevzpomínám
na nás rád?
Protože nechci
být kamarád?!
Je to hloupost
svěřit srdce,
když ho někdo
zlomí prudce.
Zlomí ho
a nezpraví.
Srdce pak trpí
je bolavý…
Komentáře (2)
Komentujících (1)