Šeptej...
Srdce je zkoušené...zkoušené Tebou...
Noci i rána...bolavě zebou...
Šeptáš mi lásku...pokládáš něhu...
Každý však stojíme...na jiném břehu...
Líbáš mi víčka...hladíš má záda...
Čí je to chyba...že mám Tě tak ráda...
Na světě pro mě...jiného není...
Pláč nemá cenu...ani mé klení...
Buď zase se mnou...na chvilku krátkou...
Šeptej mi budoucnost...i když jen vratkou...
Šeptej mi sebe....Tebe a mně...
Hlaď moji kůži...v nekonečné tmě...
Tvá láska v pokoji...do ticha šeptaná...
Před světem téměř...dokonale schovaná...
Vracíš se zpátky...k jejímu prstýnku...
Nech mi v tom pokoji...aspoň mou vzpomínku...
Vzpomínku na Tebe.
Přečteno 492x
Tipy 21
Poslední tipující: Myrja, Martin Šimeček, kroužek, Martinecka23, Dračičák, Belmon, Bíša, Maxí, Souný, Monsignore, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)