Kradu...
Anotace: .....moje láska zabloudila...a bolí....
Sbírka:
Na rozloučenou
Když se stíny se zdí mazlí
a tvůj dech mé tělo obtéká
má duše se změní v kopretinu
a zvolna si rosu obléká
Svítá – den vraždí naši noc
Ty ležíš a víčka Ti zamkl půlměsíc
Jdi jí přeci na pomoc!!!
Zachraň nám těch vteřin pár
zašeptej:“Bludičko!“
a přitul se blíž…
i když to bolí….. je to dar
už teď mám na zádech vypálen kříž
Přečteno 431x
Tipy 22
Poslední tipující: pejrak, Pavelpaja, vapiti, Lucie Teru, Pišák, WAYWARD, Já Esther Ruth, kulishak, jedam, Fauna a Flóra, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)