Navzdory všemu
Navzdory všemu,
přijímáš můj cit.
Na krajce lemu
snad smím tě políbit
A v daktylech touhy
ucítíš můj dotek
tak jemný, dlouhý
na lemu od kalhotek.
Napospas vjemů
mé srdce nemá klid.
Navzdory všemu
teď chci Tě políbit
A snad do veršů mých
nezabloudí šotek
jak dlaň v nocích bezesných
jak prsty do kalhotek..
Přečteno 568x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Maura, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)