bez názvu
Anotace: Po cestě na intr...smutno
Stojím na hladině,
hladině rybníka,
koukám se, koukám,
jak život utíká.
Že život bez lásky,
pomalu se vleče,
že nikdo z nás
smrti neuteče.
Tak tu teď stojím
a pláču nad svým hochem,
ulehnu do kapradin
a přikryju se hlohem.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Nicolaus Alexios von Gotthard Leirchner
Komentáře (1)
Komentujících (1)