Milování za svítání
dnešní svítání
přineslo mi zdání
o mém stýskání
po tvém milování
tvá hebká kůže
jak léto voní
a jazyk může
kreslit si po ní
blůzka, sukně spolu
když tě objímám
všechno letí dolů
bez šatů tě mám....
krásná žena, milá
nabízí své taje
oči má jak víla
s láskou mou si hraje
kalhoty, košile
tvá ústa jako med
svlékám se zběsile
všechno dolů hned!!
jak to bylo dál?
to se nepovídá
snad jsem snil, spal
konec láska hlídá...
Přečteno 752x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, 0-0, Psavec, Juan Francesco de Faro, Kanzy, jedam, estrellita
Komentáře (4)
Komentujících (4)