Lásko
myšlenky v hlavě mám
city prožívám
s tebou ožívám
bez tebe umírám
jsem jako tělo bez duše
někdo je z Marsu jinej z Venuše
cítím jak voníš
i když vedle mě nestojíš
ptáš se jestli miluji
jestli tvoje děti zbožňuji
chci se pokusit být nejlepší
nejbližší
ted vím, že miluji
že zbožňuji
co bude za dvacet let?
kdo ví, co bude ted?
Přečteno 652x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, labuť, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)