Okamžik
Stačila malá chvíle,
přišla jsem o svůj svět ,
štěstí bolelo
a mělo barvu duhy
Ne, to nebyla světla diskotéky.
Vím mnoho o skle,
ale nemám ráda střepy
střepy nadějí, střepy iluzí
Vyhledat ztráty – nálezy
a tam položit na pult
všechnu svou lásku
Tebe, Tobě, Ti…
Proč se rozbíjí tolik křišťálu?
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
Komentáře (0)