Nevezmeš zpátky...
Co jsme to udělali?
Získal jsi něco?
Proč neodpovídáš?
Kam se poděla všechna Tvá slova?
Proč teď neříkáš: „lásko“?
Co se tu vlastně děje?
Nic, už nic, to byla jenom
Chvíle
… blízkost až k zalknutí
jsme z toho vyplašení
směsice rtů rukou těl
a co si vlastně dáváme?
není to zakázané?
Přece jsme dospělí!
Sami
Jen Ty a já
a rádio
mé myšlenky se toulají
daleko, daleko odtud
Kde je ta hranice dospělosti?
Tak si ber!
… zapínáš knoflíčky a mlčíš
taky mi chybí slova…
Vracíme se „zpět“ bohatší
bohatší
o poznání
o zklamání
a láska?
LÁSKA NENÍ
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: kulishak
Komentáře (1)
Komentujících (1)