V pohádce
V mém životě jsou věci jako v pohádce,
hlavně kvůli tvé lásce,
pohádka je krásná a voňavá,
jako tvá kolinská.
Jsem ta princezna krásná,
ovšem už zachráněná,
svým princem odvážným,
princem pravým.
Co bych si bez tebe počala,
uvězněná bych byla,
v nějakém koutě,
jako vyděšené kotě.
Jsem za tebe ráda,
je to paráda,
strašně si tě vážím,
a hodně zářím.
poslouchej mě pořádně:
MILUJU TĚ!
Přečteno 548x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)