Anotace: Proč ne?
mnoo ne že bych měla ráda kulturistiku..ale jako metafora../a to že obdivuju sílu žen/ no prostě..píšeš krásě:-)
18.07.2008 12:29:00 | Lady Carmila
po vsech tech laskou zdrchanych je tohle balzam na dusi.. libi se mi :)
16.05.2008 16:12:00 | Jen tvůj anděl
hm-něco mi to připomíná-je lepší si postavu vypracovat
takhle než kynout u televize. A každá žena nemá stavbu těla takovou,aby byla ta křehutinka jak si chlap představuje.Vím o čem píši taky nejsem moc ideál mužů.
26.03.2008 08:06:00 | igniss
jo no... dokážu si tu holku představit.. a moc se mi to nelíbí:/... ale básnička vážně povedená:)
24.03.2008 11:32:00 | Šerák