Samota je krutá, denně se z ní vymotávám, proto vracím se, denodenně, vstávám a uléhám 1***Robot píše BYT :-)
26.03.2008 10:16:00 | cevert
nádhera, melancho se jen lije... samota je ještě taková asertivně snesitelná, ale ti její kamarádi, co za ní docházejí na návštěvy (a pak nechcou z bytu ven), ty nemám rád...
25.03.2008 23:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl
To je tedy víc smutné než nostalgické, obávat se ztráty když něco sotva začíná, ale určitě to má svůj důvod a možná i smysl..
24.03.2008 13:50:00 | sioned