Vráťme naspäť čas
Anotace: Snáď to páliť prestane
Ešte včera svet bol dobrý svet
plný našich sladkých viet
dnes mi vravíš že už nie si
pretrhol sa vlas
Vráťme naspäť čas
Svet kde nie si nie je dobrý svet
Zem sa síce krúti ale späť
každá chvíľa bez teba je
prázdny smutný čas
Vráťme ho späť zas
Ešte včera svet mal správnu chuť
láskou sme ho mohli odomknúť
dnes som zistil že už nie si
nepočuť tvoj hlas
Vráťme naspäť čas
Svet kde nie si nie je dobrý svet
nemôžeš to predsa nevedieť
Dom čo spadol ten sa opäť
postaviť dá zas
Vráťme naspäť čas
Přečteno 397x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Winnacott, sophia92, Danah, carodejka, s.e.n, Lota, Lorraine, mamina, prostějanek, Eviah, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)