Kolikrát
Anotace: soutezni dilo na psancich..tema-Ve světle úsporných žárovek
Ve světě racionálního žití
vidím nás dva
zcela realisticky.
Ve tmě
stáli jsme tam.
Jen jedna /teď už debilní/ žárovka
svítila.
Svítila na neopakovatelný okamžik
Svítila na můj tlukot srdce
/po sté: na tvůj úsměv, který miluji/
Kolikrát
Kolikrát na mě ještě svými city ušetříš?
až mi praskne v ruce,
moje vyrvaný srdce,
praskne i ta /debilní/ žárovka,
která všem očím kolem nás
dala najevo
jak umim prosit.
Přečteno 526x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, Agniezka, pejrak, simiii, Luciiik, Barunka=o), kucky, Elite, Danah, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)