Výkřik polosnů
Ještě zmrzlé jaro
pohladilo stínem námrazy tvář.
Obrys fauna vyšel
do šepotu prvních včel
zmateně v místa ta
ve kterých vytušil obraz víly
dlaní průsvitných.
A ta
která již dávno není
zpívala smutnému stále dokola
píseň o smrti nevinného blázna
ze Zvonokos.
Cesta se rozplynula
v noci černých klaunů
skrytých v temnu oblohy
neboť osiřelý měsíc
rozdrtil hvězdy na prášek nicotný.
Víla se rozplynula
do nových snů
a faunovi zanechala
jen vůni na dlaních a rtech.
Přečteno 713x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Holis, Kett, Pišák, s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)